-0515-442328-

vrijdag 28 oktober 2022

niet zo aangeharkt

Onze camping is niet zo'n aangeharkte camping. Dat past niet bij ons, en het trekt het soort gasten aan, waar we dol op zijn. Maar dat wil niet zeggen dat we niet op de stijl letten! Want ook wij weten dat een bepaalde stijl een bepaalde sfeer oproept. En weet je de juiste sfeer te creeren, dan zullen het soort gasten dat daar op afkomen, zich heel prettig voelen.

Die stijl hebben we ook keihard nodig voor de positionering! Want iedereen weet dat we van de 186 dagen dat onze camping per jaar open is, we zeker 100 dagen hebben dat we nog heel veel gasten erbij kunnen ontvangen. Er is nog genoeg ruimte om te groeien. En groeien, dat doe je bij een heel sterkte positionering, een sterk merk!

We zijn niet keurig en we zijn ook zeker niet generiek. Niet voor niets zit in onze methode V.A.M.P. , de A van anders! Zeggen wat je niet bent is nog wat anders dan zeggen wat je dan wel bent. En dat is dan weer lastiger. Tja, wat dan wel? 

Het is misschien ook wel Nederlands om wat moeite te hebben met zeggen waar je goed in bent. 

Okay, dan een andere vraag aan mijzelf; "hoe zou je dan graag willen dat de sfeer, de stijl op je camping zou worden?" en die vraag kan ik veel makkelijker beantwoorden. 

Het gevoel van vrijheid. Vrijheid om te mogen zijn wie je bent, vrij van vrije vogels, vrij van vrijetijd, vrij van de waan van de dag

Verbonden worden met de natuur, een zijn met de natuur. De elementen ervaren van wind en water. 

Het moet als een warm bad voelen, veel geestverwanten kunnen ontmoeten, of juist even heerlijk jezelf kunnen terug trekken.

Een omgeving vol inspiratie, vol verhalen, vol creativiteit, verrassend en verrijkend.

"En hoe noem je deze stijl?" 

Juist, het zijn de vragen die je verder brengen, nog meer dan de antwoorden! Welke vragen ga jij jezelf stellen om verder te kunnen komen? We zijn benieuwd, wees welkom, Watersportcamping Heeg, de polletjes.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten