-0515-442328-

maandag 20 februari 2012

Kamperen met geestverwanten.

Weet je hoe belangrijk het is om gasten met eenzelfde interesse, zelfde waarden en normen te ontvangen?
Het klinkt eng en benauwend, maar aan de andere kant ook weer heel prettig.
En misschien is het juist voor de doelgroep waarop wij ons richten helemaal van levensbelang!
Ik zal je aan de hand van wat voorbeelden uitleggen wat ik bedoel.

Waarom zou je minder snel naar een concert van Gordon gaan en wel graag een concert van Janine Jansen gaan? Of waarom zou je wel het Griekse eiland Samos willen maar liever niet naar het Spaanse Benidorm?
De gasten die je tegen komt spelen hierbij een balangrijke rol. De waarde van een vakantie wordt in grote mate bepaald door de doelgroep die er gebruik van maakt. Daarom is het belangrijk dat je je als organisatie bewust bent van het feit dat je eigen gasten voor een groot deel deze waarde maken en bepalen. Welke gasten leveren je als organisatie extra waarde? De ene gast is de andere niet. Iedereen vind het het prettigste wanneer er geestverwanten naast hun staan op de camping, mensen die jou inspirerende verhalen vertellen over geheime adresjes hier in de omgeving, je verhalen over wanneer je op welk moment waar moet zijn voor die ene unieke beleving?
Je hoeft alleen maar aan de hylarische films van Fam. Flodder te denken om je een beeld te vormen van een vreemde eend. Het past niet en wil niet. Een grote toestand. Leuk voor script van een speelfilm, maar heel wat minder prettig als dit binnen je eigen organisatie plaats vind.
Daarom werken we hard aan onze droomgasten, we zijn blij met ze en we zorgen dat zij blij zijn met ons. Onze droomgasten, dat zijn jullie geestverwanten. Onze droomgasten, ze houden van uitdagingen, van avontuur, van belevenissen die echt zijn, een goed glas wijn en dito boek.
Onze droomgasten, ze gaan veel naar het buitenland zowel prive als zakelijk maar gelukkig komen ze ook bij ons kamperen om samen te genieten van hun spaarzame vrijtijd op onze watersport camping.
Wil je ook binnenkort bij ons komen kamperen? Bel of mail me dan, je kan me bereiken op 0515-442328 of via wch@watersportcampingheeg.nl.
Graag tot ziens! Wees welkom! Karin http://www.watersportcampingheeg.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten