-0515-442328-

dinsdag 8 december 2020

inhaken op thema jaar NBTC: Landschap

 

Zij staan in het buitenland ons land te promoten met alles wat ze in zich hebben. Beurzen, persreizen, alles pakken ze aan om internationale gasten te verleiden om ons land te komen bezoeken. Ja begrijpt dat de mooiste, meest unieke en complete arrangementen ze dan ook graag gebruiken om hun woorden kracht bij te zetten. Dus als wij met onze camping nu goed inspelen op dit thema jaar met een uniek arrangement, dan hebben we de kans dat het NBTC deze meeneemt bij het programma en ons een podium gaan bieden.
 
Het landschap direct om onze camping heen, is er eentje zoals een buitenlander denkt dat Nederland eruit ziet. Veel water, land dat omzoomt is door dijkjes en heel hoge luchten. De vraag is nu even; Hoe kan ik die buitenlandse gast als geen ander ons landschap laten ervaren. Hoe ruikt ons landschap? Hoe proeft ons landschap? Welk geluid past bij ons landschap? Wat heeft het landschap met onze cultuur gedaan? Hoe voelt ons landschap? Hoe ziet het eruit? Wanneer is ons landschap op haar mooist? Of hoe is het op haar mooist per seizoen? Allemaal vragen die me gaan helpen om het meest mooie arrangement te ontwikkelen, dat goed aansluit bij het thema jaar dat het NBTC heeft ontworpen voor komend jaar. De hoogste tijd om snel aan de slag te gaan. 
 
We zijn benieuwd, ga jij ook aanhaken bij het ontwerpen van een arrangement voor jou recreatie bedrijf op het thema Landschap? We zijn heel benieuwd, wees welkom! De polletjes, Watersportcamping Heeg.
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten