-0515-442328-

vrijdag 4 juni 2021

uiteindelijk schijnt er altijd een zonnetje!

 

Een te koud, te nat en te winderig voorseizoen, in combinatie met het vrijwel geheel wegvallen van de internationale markt. Reden genoeg om te mogen klagen, toch? maar uiteindelijk schijnt er toch altijd wel weer een zonnetje! Want hoe heerlijk is het weer nu en komt het NBTC met mooie berichten!

Want ondanks de versoepelingen blijft op vakantie gaan in eigen land meer dan ooit in trek! Uit het onderzoek van de vakantiemonitor valt op dat een vakantie in eigen land populairder is geworden ten aanzien van de eerste meting. Ze zien ook dat Duitsers, Belgen en Britten in toenemende mate vakantieplannen hebben naar Nederland dit jaar. Een vakantie in eigen land of naar een buurland als Nederland wordt mogelijk als een veilige keuze gezien,” vertelt Jos Vranken.

Dit zal gaan leiden tot weer een zomervakantie die volgeboekt is. Dat is ook precies wat wij nu al zien. Van begin juli tot eind augustus zien we nu al dat onze camping behoorlijk volgeboekt is en is het nog alleen nog maar een kwestie van dagen, voordat we echt helemaal volgeboekt zullen zijn. We hopen dat, mede door het slechte voorjaarsweer, ook dit jaar juni weer een drukke maand zal worden. En wie weet hoe september zal gaan verlopen? Dat blijft nog even een beetje koffie-dik-kijken. Met wat geluk zijn we dan grotendeels van de Corona beperkingen af. Is iedereen ingeënt en kunnen we meer en meer gaan genieten van de ruimere maatregelen. 

Kortom, we hebben zeker een zonnige kijk op dit seizoen en wat we nog kunnen gaan verwachten. We zijn benieuwd, wat verwacht jij voor dit seizoen? We zijn benieuwd naar je reactie, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten