-0515-442328-

maandag 13 december 2021

dringend opzoek naar studenten die zich willen vastbijten in het herintroductie in de zakelijke, trouw of internationale markt

 

Om de bekende reden hebben we al twee seizoenen geen zakelijke event en teamuitjes mogen faciliteren. De vraag is natuurlijk; Zal in 2022 de zakelijke markt wel weer opgang komen? En wat moeten we doen om dan weer ook voor deze doelgroep in de spotlight te komen staan?

Ik heb geen idee, ik heb geen glazen bol en heb geen idee met welke effecten,  die corona gerelateerd zijn, zullen worden geconfronteerd. Maar een ding is zeker, ooit zal het vast wel weer gaan beginnen. En wat zouden we nu al kunnen doen, om er straks weer echt helemaal klaar voor te zijn? Als ondernemer moet je altijd goed onderzoeken waar je kansen liggen.  Daarnaast is het belangrijk dat je je risico's probeert te minimaliseren en dan is het goed om op meerdere doelgroepen te richten. Vandaar dat we ons met de camping richten op de Nederlandse gast, de internationale gast, de trouwerijen en de zakelijke markt. Dan zit er altijd wel een markt tussen die dat jaar net wat minder goed loopt. Maar er zit er ook altijd wel eentje tussen die tegelijkertijd het heel veel beter doet. De uitkomst is dan altijd wel met een kleine plus geweest. Tot corona kwam. De trouwmarkt, de internationale markt en de zakelijke markt waren direct waardeloos! Na twee jaar afwezigheid is het van het grootste belang, dat we dan ook ons keihard gaan voorbereiden op een herintroductie binnen die markten. Dat kunnen we niet alleen. Het zou dan ook super zijn als we hiervoor een aantal afstudeer studenten weten te strikken die zich op een van deze thema's wil gaan storten. Ben of ken je zo'n student? Wil je ons dan met hem of haar in contact brengen? Super bedankt voor je hulp alvast! De polletjes Watersportcamping Heeg (0031 515 442328)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten