-0515-442328-

donderdag 9 december 2021

samenwerkingen zijn onze sleutel tot succes

 

Wat maakt onze camping uniek? Waarmee maken we het verschil? En in hoeverre weet onze gedroomde doelgroep dit te waarderen? Het zijn juist deze vragen die we ons regelmatig stellen. Want de antwoorden daarop zijn voor onze camping van levensbelang. Het maakt of we relevant zijn voor onze doelgroep.

En welk antwoord we ook hebben op de drie hierboven gestelde vragen, telkens hebben ze iets gemeen. Dat is dat het gaat over samenwerkingen. 

Wij kunnen het echt niet allemaal alleen. Wat heb je aan een prachtige ligging, wanneer je die niet of onvoldoende beleefbaar maakt? En juist bij het beleefbaar maken, ontkomen we niet aan samenwerkingen. Hoe kom je aan een breed watersport aanbod? Precies, dan moet je wel de juiste producten en diensten weten aan te kunnen bieden! En dus is ook hier samenwerking essentieel.Een cultureel aanbod zoals de camping Opera. Juist, hier is het al helemaal helder dat er stevig samengewerkt moet worden. Kortom, we kunnen wel stellen dat samenwerken onze sleutel tot succes is. Maar wat kunnen we allemaal leren van die samenwerkingen? 

  • Soms komen ze spontaan op ons pad. Via, via hebben "ze" gehoord dat we een mooie camping hebben waar ze de voorstelling, het product of dienst kunnen aanbieden. Hoe meer we samenwerken, hoe meer we spontane potentiĆ«le samenwerkers mogen ontvangen. 
  • Soms komen ze via de button "Play & Stay"die op de website staat hier binnen.
  • Soms gaan we actief "inspiratie jutten" op een festival of event
  • Soms gaan we zelf heel gericht op iemand af.

En dat maakt heel veel uit, hoe we de samenwerking zo optimaal mogelijk kunnen starten. Wat de gemene deler is, is dat er telkens sprake moet zijn in gezamenlijkheid. We moeten beide van toegevoegde waarde weten te creƫren voor ieder van ons. Is dat er niet, dan is samenwerken onmogelijk en is het gedoemd te mislukken. Het leuke is, dat hoe meer we ervaren zijn in het samenwerken, hoe meer we samenwerken, hoe succesvoller we ook hierin worden. En dat laat zich dan weer vertalen in steeds grotere naamsbekendheid en een steeds hogere gast tevredenheid. En zeg nu zelf, dat wil toch iedereen!

We zijn benieuwd wat jou laatste succesvolle samenwerking was en wat daaruit is gekomen. Laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten