-0515-442328-

donderdag 16 juli 2020

couleur locale

Wat is nu de kleur van onze camping? Hoe ziet het terrein eruit? Welke type gast loopt hier rond? Hoe is de boel gestyled? Wat is de toon die hier overheersend is en het bijzondere karakter duidt?
En dan is het natuurlijk de vraag: Hoe kunnen we hier op onze camping nog beter, sterker die kleur neerzetten?

Want, een camping die niet bijzonder is, die rest alleen nog maar de weg van de laagste prijs te gaan kiezen. Iets wat voor vele onder ons niet een goede optie is. En dus rest je niet heel veel anders te doen dan ervoor te zorgen dat je couleur locale per jaar sterker wordt gemaakt.

Het aller ergste voor onze camping zou zijn, wanneer we "sleets" worden. Dus alles dat sleets is gaan we vervangen door onsleets (nieuw woord!).
En toch, toch gaan we het daar niet mee redden. Soms ben je dan maar aan het doorkleuren op een kleurplaat, die al helemaal volgekleurd is. Soms is het gewoon nodig om een nieuwe kleurplaat te pakken. Neem nu de receptie, we hebben de muren kleurrijk geschilderd, we hebben planten toegevoegd, een mooi zitje van een Nederlandse designer. Maar de vloertegels stammen nog steeds uit het tijdperk waarbij we met een minimaal budget, de goedkoopste vloer uitzochten. Niet dat de vloer versleten is, maar ja ruim 25 jaar zijn de tegels echt te sleets voor woorden. Kortom, ik denk dat het tijd is om onze receptie gewoon deze winter totaal te gaan strippen. Een nieuwe kleurplaats pakken, om zo sterker en beter onze eigen kleur beter tot haar recht te laten beleven.
Waar schuurt het bij jou op je bedrijf qua neerzetten van je eigen couleur locale? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten