-0515-442328-

maandag 27 juli 2020

de constante zoektocht naar het verbinden van gasten met de natuur

We zijn constant bezig met kijken hoe we onze gasten, en hun ervaringen nog meer en beter kunnen verbinden met de natuur. We noemen onze type gast niet voor niets "de ontwortelde Randstedeling". Van die stadse, creatieve gekken.

Niets geeft je zoveel energie en inspiratie als de natuur. Niets is zo helend als de natuur. Voor ons is kamperen ook zo dicht mogelijk bij de natuur overnachten en eenvoudig nieuwe mensen leren kennen. Iets wat natuurlijk voor alle campings geldt, dus ook voor onze camping.

Daarom hebben we direct, met twee handen tegelijk deze speurtocht aangenomen. Extra leuk natuurlijk omdat dit een app is, kost het ons nauwelijks tijd en kunnen we met deze app wel heel eenvoudig een leuke speurtocht op onze camping aanbieden met allerhande natuurlijke uitdagingen.
Hoe cool zou het zijn als we daarmee in Nederland het wereld record kunnen overtreffen?

Daarom, aan alle collega campings, ga je meedoen? Je kunt je hier eenvoudig aanmelden. Zo bieden we onze gasten niet alleen iets extra's aan, maar wie weet krijgen we als sector ook weer extra positieve persaandacht door samen een wereldrecord te kunnen vestigen!
We zijn benieuwd, doe je mee, Watersportcamping Heeg.


3 opmerkingen:

  1. Een mooie samenwerking met natuurmonumenten ......denk aan vloggende boswachters of boswachters met een mooi instagram account. En maak gebruik van Geocaching, bij ons ligt tegen het pand aan een ‘schat verstopt’.........en zo ontdekken ze ons ook met Hart van Texel😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooie samenwerking met natuurmonumenten ......denk aan vloggende boswachters of boswachters met een mooi instagram account. En maak gebruik van Geocaching, bij ons ligt tegen het pand aan een ‘schat verstopt’.........en zo ontdekken ze ons ook met Hart van Texel😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel , wat een mooie tips! Daar gaan we mee aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen