-0515-442328-

zondag 19 juli 2020

Het constante tekort aan content

Natuurlijk, zoals je op elke camping eenvoudig weg wel duizenden verhalen simpel kunt verzamelen, zo lastig en weerbarstig blijkt dat in de praktijk, om die verhalen te maken en een gezicht te geven.
En dat terwijl je natuurlijk (leuk) gevonden wilt worden als camping.....

Wat is hier aan de hand?

Juist op het moment dat het barst van de verhalen, dat je duizenden mooie foto's kan maken. En juist dan, hebben we zelf geen moment de tijd om die verhalen op te gaan zoeken, laat staan om ze op te gaan schrijven of in een beeld te kunnen vangen. We hebben het druk. Ongelofelijk druk! Met elk jaar weer opnieuw alle goede voornemens ten spijt.
Dit jaar heeft @Fem-schook ons geholpen. Ze is fotograaf en heeft in het begin van het hoogseizoen, direct al heel veel mooie foto's genomen. Femke is gast van ons, al enkele jaren verblijft ze op onze camping en weet ze precies welke look & feel we in de foto's terug willen zien. Zo hebben we weer een setje, insta waardige foto's die we met een gerust hart kunnen doorplaatsen en gebruiken.
Nu alleen af en toe nog tijd en energie zien te vinden om dit ook nog te doen. Want ook dat moet nog wel even gebeuren. Zo zie je maar dat we steeds jaar in jaar uit, weer leren van hoe we de dingen nog iets beter kunnen doen. Aan een gebrek aan het beeldmateriaal ligt het nu iig niet meer.

Hoe doe jij dat allemaal? We zijn benieuwd, wees welkom de polletjes! Watersportcamping Heeg.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank voor je reactie, dan gaan we deze winter nog harder werken aan content die we gedurende het boekingsseizoen kunnen gebruiken ter inspiratie en motivatie! Hoe en wat ga jij doen om dit op te lossen? Ben benieuwd, wees welkom, de polletjes

      Verwijderen