-0515-442328-

zondag 23 augustus 2020

Het hoogseizoen loopt op haar einde, tijd om extra te knallen!

Het hoogseizoen loopt op haar einde. En om de gasten nog iets van een toegift te bieden, hebben we altijd de laatste drukke week van het zomerseizoen, extra leuke verrassingen. Helaas kon dit jaar het Nachtkijkers Filmfestival niet door gaan. Maar wat wel kon waren een optreden van een strijkers kwartet en een paar dagen later van een band.

Waarom hebben we die juist in de laatste week van het hoogseizoen geplant?
Dat heeft meerdere redenen:
  • Wij hebben het dan een stuk rustiger (-75% minder telefoon en mail dan een week eerder) dus weer wat meer tijd.
  • Van een afnemende bezetting, worden gasten niet zo blij. Je zou haast de neiging krijgen om zelf ook weg te willen gaan. Juist dan moet je als camping ervoor zorgen dat hier blijven, extra voordelen biedt!
  • Er zijn nog extra werkstudenten die nog geen toetsen en  dergelijke hebben. Die kunnen dan makkelijk nog de extra werkzaamheden opvangen.
Zo kunnen we de hoogseizoenperiode mooi en bijzonder afsluiten. Afgelopen week trad al het strijkerskwartet Puellae  op, gister de band Freddy and the scabies sisters.
Op die manier kunnen we nog een  geluksmomentje creeren dat als tegenhanger is van het langzaam leeglopen van de camping
Wat bied jij je gasten aan, om ook bij een leeglopende camping een geluksmomentje te creƫren? We zijn heel benieuwd, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten