-0515-442328-

vrijdag 21 augustus 2020

werken in de community door co-creatie

Wij werken ook hard aan de community van onze camping. We maken nieuwsbrieven, doen doorlopen NPS enquete's rondjes. Op onze sociale media plaatsen we actief berichten. Kortom, we werken hard aan het onderhouden van onze community. Maar misschien is een van de sterkste manieren wel, co-creatie samen met je gasten.

Onze gasten betrekken we al bij de co-creatie. Maar nog intensiever kan natuurlijk geen kwaad. Want een gast die mee heeft ontwikkeld aan een nieuwe dienst, product of oplossing, voelt zich en verantwoordelijk, meer betrokken en voelt zich meer lid van de community.
Hoewel we natuurlijk niet op meer werk, of meer taken zitten te wachten is het wel een goed idee om dit on de winter toch nog actiever aan te pakken.

Hoe?

Gewoon door onze gasten te vragen naar welke oplossing, dienst, product hebben ze nodig en welke leveranciers kunnen hierbij ondersteunen!
Ik ben heel benieuwd naar wat hier uit zal gaan komen. Dat zijn altijd weer mooie verrassingen! Mede door co-creatie met onze gasten kwam het strijkerskwartet Puellae afgelopen week een concert verzorgen op ons strandje. En daardoor zijn er weer een heel hoop gasten geweest waarvan hun vakantiedag een gouden rand heeft gekregen. We hebben daarmee weer geluksmomentjes gecreƫerd.

Ga jij deze winter ook werken aan co-creatie met je gasten? En hoe ga jij dat aanpakken? We zijn benieuwd, wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten