-0515-442328-

maandag 10 mei 2021

nieuwe voorraad? nieuwe artikelen!

 

We hebben weer ons strandbarretje op maximale voorraad gebracht. Uiteraard met nieuwe producten. Dat ging niet zomaar, ik had echt overredingskracht nodig. Want graag wilde ik deze nieuwe icetea opnemen in ons assortiment. natuurlijk in plaats van de andere icetea. Maar.....sputterde Maarten, Arizona is ons best verkochte drankje na de koffietjes!

Hij liet me de verkopen van vorig jaar zien, en inderdaad. de oude icetea werd keigoed verkocht. Ik antwoordde met: Ever change a winning team!

We hebben nieuwe producten keihard nodig. Onze gasten houden van nieuwe dingen. Dus werd het tijd om te kijken wat een beter alternatief is voor de vertrouwde icetea. Het moet dan wel beter zijn dan het oude, dat dan weer wel. 

Waarom is deze icetea beter voor ons? Omdat die nog beter past bij onze look & feel. Beetje stoer, beetje anders, duurzaam omdat het en biologisch en vegan is. Kortom, deze staat ons beter! Dan de smaak, die hebben we getest. En ook die bevalt prima! Dus......hopelijk blijft de icetea op ons strandbarretje het best verkochte drankje na de koffietjes. 

Wat heb jij aan je assortiment veranderd en waarom? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten