-0515-442328-

woensdag 24 februari 2016

hartstikke leuk

Het is mij nooit gelukt, om een dag vol focus in zeg maar "zware studie materie" te kunnen werken. Hoe fijn is het dan om af en toe totaal even iets heel anders te mogen doen, iets met snel resultaat is dan helemaal een heerlijk klusje!

Op pinterest had ik het al eens gezien, en ik werd er hebberig van. Hoe mooi is het dan dat we het een met het ander kunnen combineren. Zo gingen onze afstudeerstagiaires even aan de slag met een hartje. Een hartje over meerdere bomen verdeelt. Zo moesten ze even over heel iets anders gaan nadenken. Ook zij hadden het nog niet eerder gedaan. Hoe gaan we dat doen? Met welke verf kunnen we dat aanbrengen? En .......even leek het totaal niet makkelijk. Ik heb ze in de loods gewezen waar ze spulletjes konden vinden en heb ze daarna lekker buiten laten "klooien". Maar binnen een uurtje kwamen er twee olijke koppies weer in de receptie. Of ik even mee wilde komen lopen. Vol trots lieten ze mij hun hart zien. En het leuke is, en dat beseffen Jelmer en Tjalling zich heel goed, ook onze gasten zullen het een grappige toevoeging vinden. Als ze het zien, dan zullen ze weer even glimlachen.
Even heel iets anders doen, iets met een snel effect en als het kan, heerlijk buiten. Daar knapt een mens van op. Dan krijgen we weer energie en kunnen we weer verder met de zware studie materie.

Soms moet je even iets hartstikke leuks doen, waarop ga jij straks even een hartje schilderen? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten