-0515-442328-

donderdag 5 september 2019

Zonder zon, geen parasol!

Er zou nooit een parasol zijn uitgevonden, wanneer de zon nooit pittig zou schijnen. Kennelijk hebben we voor veel innovaties een "frustratie" nodig. Heb jij je wel eens afgevraagd wat voor jouw gasten de meest grote frustratie zou kunnen zijn?
Of voor jouw potentiƫle gasten? Want wanneer je een sterke oplossing weet te ontwikkelen voor iedereen die jouw soort producten zou kunnen gaan kopen, maar dit nu (nog) niet doen omdat er een frustratie in de weg zit, dan ben je echt koopman!

Dan is innoveren plots heel interessant! Want geheid dat dit je dan veel nieuwe gasten zal gaan opleveren.Wat is voor onze gasten "de zon"?
De wintertijd komt eraan en dat is voor ons ook een uitgelezen periode om even los te kunnen komen van onze "waan van de dag" en met een helikopterview te kunnen kijken naar ons bedrijf en hoe we onze camping nog beter kunnen maken. Het is de periode waarin we onze gasten in hun eigen omgeving kunnen gaan observeren. Wat en hoe doen ze de dingen dan? Sommige bezoeken we thuis, andere bekijken we als ze buitens huis ergens zich vermaken in hun stad. Of we bekijken tijdens onze eigen vakanties hoe en wat onze type gasten zoal doen en welke keuze ze maken. We kijken of "onze collega's" daar, een mooie oplossing hebben gevonden en we gaan naar events als bv. de Glampingshow en laten ons daar inspireren door de beurs en door de workshops die we er volgen.

Kortom, we zoeken naar de zon. Want soms schijnt een zon zo erg in je gezicht, dat die je verblind. Je ziet dan even niets! Natuurlijk hebben wij ook een zon, die hebben we allemaal. De kunst is om te zien wat onze zon is, en wat de parasol zou kunnen zijn. We zijn benieuwd, misschien heb jij onze zon al lang gezien. Laat je het ons dan weten? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten