-0515-442328-

vrijdag 10 januari 2020

mag het nog? De beste wensen voor 2020!

Mag het nog, jou een heel mooi 2020 wensen? We zijn een beetje laat ermee, maar niet minder gemeend! Het was even erg stil, op onze blog pagina. We waren even er tussenuit, op vakantie. En in tegenstelling tot andere jaren, had ik nu even helemaal niets willen doen. Dus geen ipad mee, om toch om de zoveel dagen mijn blogjes te kunnen schrijven en plaatsen. Geen mail kunnen checken.

Even helemaal niets, om dan nu weer vol hernieuwde energie en plezier, keihard te werken aan een nieuw kampeerseizoen.
En of dat dit een spannend jaar gaat worden, vol nieuwe activiteiten. We hebben heel wat projecten voor onze camping die we opgestart zijn, die vallen binnen de circulaire economie. Hopelijk kunnen we er daar een paar van realiseren dit jaar. Maar gaande weg waren sommige projecten al helemaal uit de hand gelopen. Van het een kwam het ander. Tuurlijk, het wordt er alleen maar sterker door. Maar kost dan ook heel veel meer tijd (en geduld) en geld. Dat geld dat hebben we dan weer niet zomaar en dus moeten we opzoek waar we dit kunnen vinden. Fondsen, subsidies en strategische partners benaderen. Maar ja, dan wordt het ook wel echt iets bijzonders!
De website zit midden in een transitie waarbij de look & feel wat verder wordt aangescherpt. Dat hadden we natuurlijk al af willen hebben, maar zoals vaak, komen er dan weer onvoorziene extra werkzaamheden om de hoek loeren. De website moest eerst naar een ander thema worden overgezet wat nogal wat tijd in beslag had genomen. Dit kwam ook vooral omdat we die voor 6 talen moesten migreren......
En dus hebben we weer tijdgebrek. Iets wat we altijd weer in januari voelen. Onze eindeloze "winterslaap" blijkt toch alweer voor de helft voorbij te zijn. De reserveringen kunnen weer worden gedaan. De druk beginnen we weer te voelen.......als altijd in januari eigenlijk.
Daarom dacht ik voor dit jaar, ik doe tijdens onze vakantie echt even helemaal niks. Ik geniet extra van het helemaal niets plannen, niets hoeven. Gewoon lekker genieten van heel gewone dingen. De zwoele wind door mijn haren voelen strelen. Een mooie zin in het boek dat ik aan het lezen ben. De flyfish die moeiteloos 30 meter rond onze boot vliegt. Onze kinderen die plat liggen van het lachen om onze "boerenkool"Engels.  Een wolk waar ik een hondje in zie, of een bus, of nee daar zie ik een boom. Even helemaal genieten van het hier en nu.
De vakantie was mooi, we hebben genoten, we zijn weer vol hernieuwde energie en hebben zin in het nieuwe kampeerseizoen. We hebben onze versnellingspook alweer van zijn 1 in een keertje in zijn 6 gezet. We zijn weer aan het knallen en willen zoveel als kan, verbeterd en vernieuwend klaar hebben voor 1 april. Dan gaan wij er alles aan doen om jou een heel fijne en onbezorgde tijd hier te bieden. Vol inspiratie en hernieuwde energie! Voor nu al het goede voor 2020, we hopen je graag te mogen begroeten op onze camping. Bel of mail gerust voor een reservering! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten