-0515-442328-

zaterdag 8 juni 2019

winterse wind

Het waait heel hard. Ongewoon hard voor een juni dag. Niet zomaar een dag, maar de zaterdag van het Pinksterweekend. Kun je je voorstellen?
Heel veel mensen zijn gister avond aangekomen. Hebben hun tent, caravan of busje neergezet en.....

Het eerste dat ik vanmorgen dan ook deed was direct na de overdracht van ons poets team (die om 6h vanmorgen begonnen) een blink in mijn mailbox. Gelukkig daar is niets in te vinden over eventuele narigheid. Daarna op het fietsje een rondje langs alle tenten. Vooral tenten hebben het nu zwaar. De ene plaats op de camping geniet gelukkig nog een beetje van luwte, maar er zijn plaatsen die vol de wind pakken! De mensen kunnen zich zorgen maken. Juist dan is het belangrijk dat we uit onze (comfortabele) ivoren toren komen en ons laten zien!
William onze tuinman, loopt buiten om alle afgerukte takjes te rapen. De paden liggen vol met kleine takjes, een rotgezicht!
In de toiletgebouwen zien we maar weinig mensen en bij het strandbarretje Zimpel komen de gasten alleen even snel wat broodjes ophalen. Maar geen mens die er lekker even gaat zitten om van het uitzicht en een kopje koffie te genieten!
Met winterse wind blijft iedereen het liefst lekker lang in zijn slaapzak liggen. Met winterse wind hebben we allemaal andere taken te doen, dan wanneer het prachtig mooi en zonnig weer is.
Gelukkig is het hier nooit hetzelfde. Is het hier nooit saai! Tuurlijk hebben we liever prachtig zomerweer. Dan genieten onze gasten zoveel makkelijker. Het is niet alleen de hoeveelheid gasten, die bepaald welke taken er vandaag moeten worden uitgevoerd op onze camping, het zijn vooral de weersomstandigheden, die bepalen welke taken wij te doen hebben. En juist dat maakt het lekker dynamisch! We zijn benieuwd, wat bepaald jouw taken op een dag? Laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes! Watersportcamping Heeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten