-0515-442328-

vrijdag 19 mei 2017

Geen overzicht, neem pauze! Te gestrest, neem pauze! Geen inspiratie, neem pauze!

Niets is zo heilzaam als even een pauze houden. Merk je dat je zonder inspiratie bent, je lontje wat korter is dan dat je zelf zou willen? En merk je dat je moeite hebt om het overzicht te behouden? Neem een pauze!

Even een weekendje weg en je bent weer heerlijk opgeladen. En dat is nu net wat wij verkopen. Energie, inspiratie en een gezond incasseringsvermogen. Wist je dat je je weer makkelijker verliefd voelt als je even samen in een andere omgeving bent. Een omgeving waar veel net even wat anders gaat dan de dagelijkse sleur van thuis. Heerlijk mijmeren over het water, turen naar de verre horizon. De wind door je haren en de watervogels die voor je hun beste kunstjes laten zien en horen. Even geen TV, krant of je telefoon die je het nieuws van de dag zal brengen. Het kikkergekwaak is nu even je nieuwsbron!
Heel graag zouden we je op onze camping verwelkomen. Zouden we ons inzetten zodat jij weer bruisend van energie naar huis zal keren. Gewoon even lekker een weekendje er tussen uit. Samen met je lief of alle liefsten. In je eigen gekke busje, of toch liever in een van onze verhuur chalets of poly-valken? het kan allemaal. Weet dat je hier welkom bent en dat je straks met meer energie naar huis zult gaan. Bel ons gerust even, we staan klaar voor je, 0515-442328, tot zo, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten