-0515-442328-

woensdag 18 oktober 2017

we koesteren erfgoed en we staan open voor de toekomst

Het is wellicht een wonderlijke combinatie; Erfgoed koesteren en de toekomst omarmen. Toch is dat precies wat we hier doen op onze camping. Graag verrassen we onze gasten met het delen van geheime plekjes die meer dan eens behoren tot ons erfgoed, en tegelijkertijd zijn we nieuwsgierig naar de toekomst en omarmen we die!

In Friesland heb je wel heel veel culturele erfgoederen. Misschien wel het hoogste percentage van heel Nederland, per hoofd van de bevolking. Het gekke is dat lang niet iedere Nederlander ze kent. neem nu het nog steeds werkende stoomgemaal. Of wat te denken van het wereldberoemde planetarium? De misschien al wat meer bekende waterpoort in Sneek? En zo kunnen we de lijst van adresjes die zeker een bezoekje waard zijn, zonder enige moeite zomaar heel lang door laten groeien.
De toekomst omarmen we zeker ook. Kijk maar naar ons vuilniskarretje of de filmpjes die we sinds afgelopen seizoen zijn gaan maken met onze 360" camera. De chalets die we hebben ingericht met dutch design. Allemaal voorbeelden van hoe we de toekomst omarmen.
Daarom gaan we komende week ook weer een paar dagen de Dutch Designweek bezoeken. Voor ons is dat een mooie kijkje in de toekomst. Hier kan je min of meer een paar jaar vooruit kijken en zien wat er zoal op ons af gaat komen. Zo bereiden we ons voor op de toekomst. Maar er is meer voor nodig om je voor te kunnen bereiden op de toekomst en dat is dat we onze gasten goed blijven volgen. Welke trends omarmen ze? Welke wensen en behoeften hebben ze nu? Telkens blijven we ze goed volgen. En ook dat kunnen we goed doen op een plek als de Dutch Design Week. Daar komen allemaal avontuurlijke "innovators en early adaptors" Door de wijze waarop ze langs de verschillende stands lopen, kunnen we zien wat meer en wat minder bij ze in de smaak valt.
Ga jij ook nog naar de Dutch design week dit jaar? Misschien zien we elkaar dan wel toevallig!
Vrijdag, net voordat we vertrekken zal ik mijn wensen lijstje met jullie delen. Dan kan je zien waar we vooral gaan kijken. Ik hoop tot volgende week ergens in Eindhoven, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten