-0515-442328-

maandag 31 december 2018

altijd rusteloos en nooit af!

De samenleving stelt nieuwe eisen. Onze gasten hebben veranderende behoeften. We zullen dus altijd in beweging en ontwikkeling moeten zijn. Onze camping is nooit af en ons werk zal nooit klaar zijn! Dan is het wel handig wanneer we een merkbox hebben met daarin o.a. onze integrale visie.

Maar het is ook erg helpvol om over veel en voldoende data te beschikken. Zo maken we niet alleen keuzes die bij onze visie past, maar ook bij onze data. Steeds vaker zal de technologie ons beter gaan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het is niet de gast die ons vertelt waar die wel of geen behoeften aan heeft. Steeds vaker zal zijn gedrag laten zien waar hij van houdt. Een gast kan wel vertellen dat hij heel erg van kitesurfen houdt, maar als hij nooit met een kite op het water te vinden is, maar alleen op het strand naast zijn kite ligt te chillen, dan moet je je toch ergens eens gaan afvragen of het wel zin heeft om de nieuwste kites te gaan verhuren? Of hij houdt van heerlijk gezond eten, daar heb je je kaart in het strandbarretje op af gesteld, maar je ziet hem vaker met een zak friet van de snackbar uit het dorp voorbij fietsen. Tsja, dan kan je beter maar op het gedrag af gaan, dan op het sociaal wenselijk antwoord dat hij braaf had gegeven tijdens een diepte interview!
Dus blijven we hongerig onderzoeken, kijken, luisteren en analyseren. We blijven proberen, testen en ontwikkelen. We blijven bijstellen. We blijven....rusteloos en nooit af!

We wensen jou en je familie een machtig mooi, rusteloos 2019 en mocht je even je leven willen vertragen en versimpelen, weet dan dat onze camping een mooie lokatie daarvoor is! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten