-0515-442328-

maandag 11 maart 2019

onze perfecte wereld

Laat de "oude" werkelijkheid los en ga eens zonder beperkingen nadenken en fantaseren over een bijna onvoorstelbare "perfecte" camping?
Zo ontstaat er een nieuw creatief concept met compleet nieuwe mogelijkheden!


Hoe ziet voor ons de perfecte camping eruit? 
 
5 hectare grasspriet verhuur met een missie. Bij ons wordt elektra op vele manieren opgewekt. Er is geen vuil water wat het riool instroomt. Voedsel komt uit de directe omgeving, er wordt bijna geen afval geproduceerd. De mensen die er werken, worden zo ingezet, dat hun talent en passie alleen maar groter wordt. De mensen die er op vakantie komen, onze gasten, ze gaan naar huis met een hoop hernieuwde energie en bruisen van de ideeen! 

Om dit fantasiebeeld te kunnen omzetten in een realiteit hebben we veel zaken nog aan te passen. Maar hoe gaan we dan doen? En in hoeveel tijd? Stel je voor dat we dit in 2022 gerealisseerd willen hebben. Dan is er wel haast nodig, dat begrijp je. Niet alleen haast, maar ook nog eens een hoop financien. Onmogelijk? Misschien, maar voorlopig denken we daar nog niet aan. Wanneer je de onmogelijkheid gaat omarmen, gaat het niets meer worden en kan je beter direct al stoppen met denken en dromen. 
Dus zitten we te bedenken, hoe we dit wel voor elkaar kunnen krijgen. We gaan focus aanbrengen. Wat is stap een, wat is stap twee? Langzaam maar zeker is er een compleet beeld aan het ontstaan. Deze tweede opzet wordt gedeeld met strategische partners. We krijgen feedback, we worden gevraagd of we met andere willen gaan samenwerken. Er komt van alles in beweging. Langzaam maar zeker lijkt een bijna onmogelijke ontwikkeling, in beweging te komen. Omdat steeds meer mensen en organisaties door hebben dat deze tijd vraagt om een nieuw soort van oplossingen. Oplossingen die los staan van de oude, vertrouwde manier van denken en doen. Dat geldt niet alleen voor onze droom. Dat zou ook kunnen gelden voor jouw droom. Heb jij het wel eens aangedurfd om echt helemaal los van beperkingen en oude systemen te durven dromen? Doe dat eens, want het kan je heel veel opleveren! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten