-0515-442328-

donderdag 21 maart 2019

opzoek naar verborgen pareltjes

Het kampeerseizoen komt sneller op ons af, nog twee weekjes en dan gaan we alweer open. Dat betekent dat ik vooral nog een hoop te doen heb.
Onder andere moet ik aan de slag met onze nieuwsbrief voor Mei alweer...

Tijdens het winterseizoen zijn we met heel veel zaken bezig. Met heel veel maar vrijwel niet met onze nieuwsbrieven die we tijdens ons kampeerseizoen altijd hebben. En nu moet ik alweer flink aan "de bak" met het meinummer. Natuurlijk staat daar wat in over een event dat we die maand hebben op onze camping. En natuurlijk staat daar wat in over een "geheim adresje" en een culturele activiteit hier uit de omgeving.
De hele winter heb ik hier in de omgeving van alles bekeken en gezien. Ook gehoord, want gelukkig mogen we ons omringen met fijne vrienden die ons ook altijd weer wijzen op dit soort mooie en verborgen pareltjes. Zo liep ik van de week samen met Francien door Leeuwarden. We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien of gesproken. Ze pikte mij op bij het Fries Museum waar ik een zakelijke bijeenkomst had gehad. We liepen nog geen 200 meter of ze vroeg ken jij Lazy lemon? En we liepen er zo naar binnen en aten echt heerlijk van de chefs special. Lieve bediening, relaxte sfeer, helemaal geschikt om als verborgen pareltje opgenomen te kunnen worden.

Kortom, nu nog even een korte, prikkelende tekst schrijven, foto erbij zoeken en in het documentje stoppen dat ik nu bijna weer naar Gerco, onze grafisch designer kan sturen. Hij stuurt me dan even later de nieuwe, verse en vlot opgemaakte nieuwsbrief waarin dit verborgen pareltje zal zitten.
Verborgen pareltjes zijn belangrijk voor ons. Immers, onze gasten willen steeds als eerste, nieuwe dingen ervaren. Willen naar unieke en nog onbekende plekjes, waar het goed toeven is. het hoort net zo bij ons concept, als dat de vlindertuin bij ons past of een bijzondere sport activiteit. Gewoon doen waar je gasten blij van worden. En de nieuwsbrief met daarin o.a. verborgen pareltjes past daar helemaal bij!
Ik ben benieuwd, houdt jouw gast ook meer van verborgen pareltjes, of bezoekt die liever het meest luxe restaurant met een ster? Of misschien liever een attractiepark waarvoor jij een flinke korting hebt kunnen regelen? Het maakt niet uit wat je doet, alles is goed, zolang jij je gast er maar extra blij mee kan maken! Laat je ons weten hoe jij je gast extra blij maakt? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten