-0515-442328-

vrijdag 21 februari 2020

waar staat we voor?

Waar staan we met onze camping voor? Welke problemen kent deze tijd? Wat is de positie die onze camping hierin?
Het zijn dit soort vragen die elke organisatie zich af en toe nog eens moet stellen. Om te weten of je nog wel met het goede bezig bent! Of je niet aan het zwalken bent geraakt. Of je nog relevant bent en blijft.

Dus stellen wij ons deze vraag ook. Waar staat onze camping voor?
Nog steeds ben ik er van overtuigd dat het belangrijk is dat we bij elke beslissing onze basis meenemen als camping zijnde. Nergens kan je zo dicht bij de natuur overnachten en eenvoudig (nieuwe) mensen ontmoeten. En dat is, blijkt uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken, heel erg goed om je gelukkig te (kunnen) voelen. De natuur is als geen ander helend, energie gevend, rustgevend en inspirerend. En (nieuwe) mensen ontmoeten draagt enorm bij aan je gelukkig voelen. Dat dit vandaag de dag nog hard nodig is, zien we wel terug in de cijfers van het aantal burn-outs en de eenzaamheid onder vele mensen.
Goed dat we dus nog steeds door blijven ontwikkelen op onze basis.
Daarna passen we onze methode V.A.M.P. toe. En ook hier zie je dat deze nog even relevant is als tien jaar geleden. Onze doelgroep krijgt energie van ervaringen met nieuwste dingen, ze vinden het fijn dat we geen 13 in een dozijn camping zijn en zijn meer dan gemiddeld bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verbeterend. Als laatste de persoonlijke aandacht. Dat lijkt vandaag de dag misschien wel het meest waardevolle dat we onze gasten kunnen bieden.
Ik zeg, goed dat we even de check hebben gedaan. Goed dat we weer even hebben gekeken of we nog wel op de goede weg zijn. We kunnen gewoon voort blijven gaan. Tot de volgende check.

We zijn benieuwd, waar sta jij voor en is dat nog wel relevant? Wees welkom de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten