-0515-442328-

dinsdag 17 maart 2020

timing pakt soms wat minder goed uit....buiten gelukt!

Ondanks een goed doordacht plan, bleek de timing niet helemaal optimaal. Vanaf vandaag is het prachtige boek Buitengeluk te koop. En wij staan met onze camping daarin, naast een heel aantal andere collega's, in de pronken. Vandaag in de boekhandel verkrijgbaar......En juist vandaag is er niemand die ook maar half denkt aan lekker kamperen.

Al jaren kunnen we eenvoudig monitoren op welk moment de belangstelling voor kamperen hoog is. Dat is nu, zeggen de statistieken van voorgaande jaren. Maar niemand die vorig jaar kon bedenken dat juist nu het corona virus onder ons zou zijn. Dat Nederland deels op slot zit. Dat mensen een sociale isolatie hebben. Alles om zich maar zo veel als kan te bewapenen tegen het virus.
We moeten alles doen om ervoor te zorgen dat het virus gecontroleerd uit gaat breken. Geen mens die dus nu gaat dromen van het mooie buitenleven en kamperen.
Weg ideale timing. Weg mooie introductie van dit nieuwe boek. Weg, merkaandacht.
Dit is een situatie die nieuw is voor ons en alle mensen op de wereld. Hier kunnen we ons zakelijk nauwelijks tegen verdedigen. Hoe vitaal we ook vorige maand ook waren. De situatie kan snel en heftig veranderen. Zorgen maken heeft geen zin. Zorgen moeten we doen! En dus laten we het nieuwe boek trots zien aan onze medewerkers. Kijk eens hoe mooi we weer in dit boek worden vernoemd! We laten het zien op onze sociale media en we leggen het boek alvast klaar op de balie. Want ooit zullen we samen dit corona virus onder controle hebben. Ooit zal het hier op de camping weer vol gasten zijn die lekker buiten aan het klooien zijn. We hopen snel, daar gaan we nog steeds gewoon van uit. En mocht het anders lopen, dan is jullie en onze gezondheid primair. Desnoods betalen we die met een hoge prijs. Blijf sterk en gezond! En mochten we wat voor je kunnen betekenen, laat het ons weten. Juist in deze tijd moeten we lief voor elkaar zijn.
Dikke knuffel, maar dan wel een virtuele! De polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten