-0515-442328-

dinsdag 13 maart 2018

creren van (een beetje) drama op je camping

Avontuurlijk en verrassend, het is wat we graag willen zijn. Het is wat onze gast hier zoekt, verrassingen, avontuur, betekenis, zelfontplooiing en rust. En dan nog liefst alles in een weekend. Het is voor ons een hele opgave. Het vraagt nogal wat van ons en onze medewerkers. We hebben niet steeds direct het goede antwoord op alle gebeurtenissen. En toch is dat de opgave waarvoor we zelf staan.

Enig drama is te creëren met een dosis humor, zoals dit bordje dat we op ons strandje hebben geplaatst.Sommige mensen voelen zich toch even oncomfortabel en even later zijn juist zij het die er het hardste om moeten lachen!
Wanneer je uit je comfortzone bent, en dat ben je natuurlijk wanneer je drama ervaart, werken je zintuigen juist extra scherp en ......je geheugen ook. Vraag een kind tien jaar later wat ons strandje zo leuk maakte en wedden dat ze dit bordje gaan noemen! Met dat gegeven kan je veel meer spelen. Het is voor ons ook telkens weer een toer om weer wat nieuws te bedenken of te creëren. Maar gelukkig hebben we ook voor dit seizoen weer een mooi nieuw bordje ontwikkeld. ik ga er nog niks over vertellen, kom straks maar gewoon langs, dan kan je het zelf zien. De planning is dat het bordje er voor Hemelvaart zal hangen.
En net als het bordje op het strand over de krokodil, zal ook dit bordje vast vaak op de gevoelige plaat worden vastgelegd!
Maar echt dramatische ervaringen, die wil je vanzelf zoveel mogelijk beperken. En wanneer ze dan toch voorkomen op je camping, dan is het alle hens aan dek! Dan zul je als geen ander ervoor moeten zorgen dat je de beste oplossingen en ondersteuning biedt, die er maar menselijkerwijs is te creëren. Doe er alles aan, wat er binnen je vermogen ligt. Heb het er regelmatig over met al je medewerkers en bedenk vooraf al wat je in de meest bizarre momenten voor je gast zou kunnen betekenen. Wedden dat het je dan ook vast lukt wanneer er een dramatische gebeurtenis plaats vind op je camping. En wedden dat ook dan, de gast tien jaar later nog steeds met warme gevoelens aan je camping terug denk. Tuurlijk, het was een hele nare ervaring, maar wat die camping toen voor ons heeft betekent.....
Kortom; een beetje drama moet je creëren, bij echt drama moet je vooral de beste oplosser zijn!
Ik ben benieuwd, welk drama heb jij gecreëerd op je camping? Laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten