-0515-442328-

dinsdag 7 augustus 2018

Watersportcamping Heeg,het Santorini van Nederland


Iedereen kent Friesland wel, van het vele water en de eigenzinnige lui. Van de vlag en van Matha Hari en grote Pier. Van de Skutsjes en Epke Zonderlandt. Nu met deze fantastische zomer lijkt onze camping wel het Santorini van Nederland te zijn geworden.

Veel gasten vertellen me bij het inchecken dat ze eigenlijk van plan waren om naar het zuiden af te gaan reizen. Oorden als Zuid Frankrijk, Italie of Portugal hoor ik dan. Maar door de almaar zomerende zomer, hebben ze hun plannen toch maar aangepast. Waarom niet naar Friesland?
En dan staan ze zomaar voor het eerst op de Friese bodem hier op onze camping. Niks geen lange autoritten of wachten op vertraagde vluchten. Binnen mum van tijd ben je al op je vakantiebestemming, en wat voor een!
Vanaf de camping zijn de vele projecten van de Culturele Hoofdstad zo te bezoeken. En ook op de camping zijn de nodige projecten te beleven. Zo komt Convoi de Fete hier van 11 tot 13 augustus langs met een mooi bohemian gezelschap. Het nachtkijkers FilmFestival is hier van 31 augustus tot 2 september. Als je nu nog niet bent over te halen om naar onze camping te komen met al dat prachtige weer en die toffe events, dan gaat het nooit wat worden!
Bel me gerust, we hebben nog een enkele plaats beschikbaar, Watersportcamping Heeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten