-0515-442328-

donderdag 17 januari 2019

lichtshow

Je kunt er je klok op gelijk zetten, vrijwel elke avond krijgen we de mooiste lichtshow die je je maar kan voorstellen. Niet vreemd dat de meeste gasten dan ook op de 1e rang te vinden zijn van ons natuur theater!

De meeste gasten nemen hun eigen stoeltje mee en richten zich op de show die gaat komen. Lekker drankje binnen handbereik. De kids die vermaken zich ondertussen ook prima en en passant krijgen ze de lichtshow wel mee. Lekker dollen met elkaar op het strandje!
Fototoestellen lijken elke seconde wel te klikken. We willen deze kleurenpracht vastleggen. Het zijn insta waardige plaatjes! Niet voor niets worden van de zonsondergangen bij ons op de camping, de meeste foto's gemaakt. De hoge luchten, de weerspiegelingen in het water, het strandje en de monumentale treurwilg op de voorgrond. Het lijkt allemaal een droom uit een land uit je verbeelding. Het is echt en het is NU!
Tuurlijk wil je dat je gasten, zoveel als mogelijk, prachtige foto's maken en vooral ook willen delen op de social media kanalen. Omdat je weet dat de plaatjes door hen gedeeld, de andere mogelijk zullen gaan verleiden. Wat kan je doen, hoe kan je je organisatie zo aanpassen, dat je je gasten het makkelijker maakt om droomfoto's te schieten die het heel goed doen op een kanaal als insta?
Voor ons is het duidelijk dat de zonsondergangen vanaf de dijk en het strandje bij ons echt al helemaal Insta waardig zijn. Maar we kunnen meer plaatsen creƫren natuurlijk. De vraag is waar en hoe? Misschien heb jij een goed idee? Hoe is het bij jullie organisatie? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten