-0515-442328-

vrijdag 11 januari 2019

rustzoeken

Je hebt het de afgelopen weken erg druk gehad en je bent flink toe aan wat rust. Wat doe je dan? Of je zit midden in de drukte en je hoofd duizelt bijna van alle prikkels die je tot je krijgt, wat doe je dan? Je rust pakken kan altijd, ongeacht de omstandigheden.

Okay het is even trainen, maar dan lukt het je zelfs op de meest drukke en prikkelrijke omgevingen. Tijdens onze reis in Afrika kwam ik deze rustzoeker tegen. Op de dakdrager van zijn auto, ging hij zijn rustmomentje pakken. Om hen heen een veerboot die zeker voor 400% gevuld was. Het geluid, de geuren, het geluid....op allerlei manieren werden je zintuigen hier enorm geprikkeld. En toch kon deze rustzoeker, zijn rust nemen! Ik was vol bewondering. Het heeft alles te maken met je mindset. En je mindset kun je trainen! Van de week was ik bij een presentatie van Tessa aan de Stegge op de vakdag van de vakantiebeurs. Zij had het over Daybreakers, een soort mini festival waarmee je je kantoor-dag begint. Een goede manier om vol positieve energie te kunnen beginnen aan je werk. Een goede manier om je aan je dagelijkse werkelijkheid te kunnen onttrekken. Je brein krijgt dan even een uitstapje en wedden dat je dan weer vol energie zit!
Rust zoeken en je op een andere wijze juist uitleven. Beide zorgen ervoor dat je weer vol energie komt te zitten. Niet zo gek dat juist ik deze twee manieren vol belangstelling volg. Immers is onze grootste opgave om onze gasten op de camping weer te voorzien van hernieuwde energie. Daarvoor willen we alles uit de kast trekken. Daarvoor is het belangrijk om te blijven kijken in de wereld, waar dat allemaal gebeurt en hoe. Want we kunnen hier nooit teveel kennis over hebben! Wanneer heb jij je persoonlijke accu weer helemaal opgeladen? Hoe deed je dat? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten