-0515-442328-

vrijdag 9 april 2021

waarom schoonheid en verwondering een plek verdienen in ons dagelijks leven

 

We sporen aan de creatieve, speelse en onderzoekende houding wakker te schudden. Hoe we die kunnen inzetten voor een betere wereld. We hebben het allemaal in ons om iets van waarde te maken. En als we onze krachten bundelen, maken we samen het verschil!

Deze tijd vraagt om creatieve, originele oplossingen. Kunst laat je verwonderen en laat je verbazen door wat je ziet of wat er gebeurt. Het kan je helpen om op een andere manier over de toekomst en de maatschappij te gaan denken. Zo kunnen we grenzen doorbreken en buiten de gebaande paden treden. 

Dat is precies wat we hier met allerhande kleine dingetjes proberen voor elkaar te krijgen op onze camping. Is het niet een theaterstuk; "Ode aan de washand", dan is het wel een groep gekke lampen die wat in een boom hangen te.....ja wat? De tent voor dwarsliggers, de wandelende emmer of het gekke urinoir. Het zijn allemaal dingetjes waardoor je net even uit je balans wordt gehaald. Je krijgt er een glimlach van op je mond, en als dat al niet genoeg is, het kan je ook helpen om op een andere wijze naar je vertrouwde leven te kijken. De kans is groot dat je niet alleen met hernieuwde energie weer naar huis zal gaan. Maar misschien ook met nieuwe ideeen! En dat is waar we het voor doen. Dat is waarom we weer elk jaar opnieuw zoeken naar projecten die we samen met de creatieve sector hier optuigen. Dat is wat we willen leveren: Hernieuwde energie, geluksmomentjes en nieuwe ideeen!

Wat doe jij met kunst binnen je organisatie? Ik ben benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten