-0515-442328-

woensdag 28 april 2021

de voorjaarsbode

 

Je hebt van die tekens, van die dingen, die je vertellen dat het voorjaar is gekomen. De vogels die vrolijk fluiten, de kikkers die beginnen te kwaken of de vlinder; "oranjetipje" die je weer ziet rond fladderen. Maar ook de blaadjes die plots uit het niets aan de bomen verschijnen.

Het zijn allemaal tekens van de natuur die volop tot nieuw leven zijn gekomen. Het maakt je vrolijk, laat je nog meer verlangen naar de lome zomerdagen. Het staat voor een nieuw begin. En juist nu, zo nog midden in de corona crisis hebben we dit soort zaken nodig om het vol te zien houden. Want eerlijk, die "ophok" plicht gaat je niet in de koude kleren zitten. Wat wel kan, gelukkig, is dat we buiten van de natuur genieten. En dat is precies wat we nu volop om ons heen zien gebeuren. Nog niet eerder gingen zoveel mensen in Nederland de natuur in. Het lijkt ook, wel of we ons meer dan ooit, bewust zijn van de schoonheid van de natuur. We hebben er in ieder geval meer aandacht en waardering voor. 

Tuurlijk helpt die verhoogde aandacht voor de natuur onze sector. Immers, nergens kan je dichter in de natuur overnachten, dan op een camping. Die voorjaarsbode's moeten we dan ook flink delen op onze social media kanalen. Immers, zij wakkeren de wens om van de natuur te genieten aan. 

Wat doe jij met voorjaarsbodes? En helpen die jouw organisatie ook om het verlangen aan te wakkeren? We zijn benieuwd hoe jij dat doet. Laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten