-0515-442328-

dinsdag 20 maart 2012

Het is LENTE

Vandaag is het lente, eindelijk wat waren we daar weer na die korte winterdagen aan toe! En aan alles merk je dat je meer energie krijgt en de drang om naar buiten toe te gaan wordt steeds moeilijker om te negeren.
En naar buiten moeten we! Elk zichzelf respecterende organisatie moet vooral naar buiten gaan. Je eigen gasten opzoeken, onderzoeken en inspiratie opdoen.

De ontwikkelingen gaan vandaag de dag zo snel dat je het niet kan veroorloven om de omgeving en je gasten niet meer bij hebt gehouden.
Wij hebben snelle gasten. Gasten die gewend zijn om over de hele wereld te reizen, gasten die vaak een meer dan fulltime baan hebben, of misschien nog erger, een eigen zaak hebben. Gasten dus die heel goed weten wat er in de wereld te koop is en die wel geld hebben maar erg weinig tijd, vrije tijd wel te verstaan.
Niet vreemd dat ze hun vrije tijd koesteren en die zorgvuldig willen invullen. Steeds vaker merken we dat onze gasten via een vriendje van hen hebben gehoord dat het goed toeven is op Watersportcamping Heeg. En natuurlijk checken ze de website ook even, maar het feit dat hun betrouwbare vriend Watersportcamping Heeg aanbeveeld, dat is toch het meest doorslagevende in hun beslissing.
En ja de gasten van Watersportcamping Heeg komen nu niet bepaald elk jaar op hetzelfde plekje tijdens de hele zomervakantie. Nee, de gasten van Watersportcamping Heeg komen ook wel eens een paar jaar niet!
En toch is het van het grootste belang dat die mond tot mond reclame goed doorgaat. Verwarrend? Welnee, onze gasten proberen we een beleving te bieden die duurzaam en authentiek is. Eentje die je jaren later nog goed kan herinneren. Eentje waar je met warme gevoelens aan terug denkt.
En als dan iemand binnen je vriendenkring vraagt waar je zou moeten gaan kamperen, dan is het niet moeilijk om Watersportcamping Heeg te benoemen.

En daarom stoppen wij onze marketingbudgetten liever in onze gasten, investeren we liever in jullie mooie vakantie en staan we niet op de dure vakantiebeurs in Utrecht of op Boot Dusseldorf.
En daarom hopen we dat we ook dit jaar weer veel vrienden van vrienden mogen ontvangen.
Wees welkom, en kom het buitenleven proeven op Watersportcamping Heeg!
Een groet & glimlach, De Polletjes 0515-442328

Geen opmerkingen:

Een reactie posten