-0515-442328-

vrijdag 23 maart 2012

La dolce Friesland!

Yes, we kunnen onze electro scooters verhuren. Lang hebben we gezocht naar een electrische scooter voor de verhuur. Uiteraard hadden we zo onze wensen. wij zijn ervan overtuigd dat de verhuurscooter die we nu hebben aangeschaft een mooie aanvulling is bij onze producten en diensten.
Natuurlijk hopen we dat onze gasten dat precies ook zo zullen ervaren.

Waarom duurde die zoektocht dan zo lang? Dat kwam eigenlijk alleen maar omdat de technische mogelijkheden nog niet zo goed passend waren bij onze portemonnee (te duur)en de verhuurmogelijkheden (te kleine batterij, onvoldoende afstand)
Uiteraard moesten onze kernwaarde die we uitwillen stralen ook voor dit nieuwe product passend zijn. Dat de electrische scooter past bij MVO is helder. Maar hoe zoek je een authentieke scooter? De scooter die we hebben gevonden is in Nederland vervaardigd, heeft een prachtige retro look.
Wat is het creatieve hieraan? Tja, dat zit "m niet zozeer in de electro scooter maar meer in de diverse routes die we bij de verhuur aan kunnen bieden. Deze zijn met zorg door ons uitgestipeld over mooie verstilde weggetjes en spannende adressen.
Innovatief? Omdat we voor zover bekend de eerste camping in Nederland zijn waar je een electro scooter kan huren om de omgeving eens op een andere wijze te verkennen.

Kortom, wij zijn heel blij met onze nieuwe electro scooters, we hopen natuurlijk dat we binnenkort jullie een van onze electro scooters mogen verhuren.
Wees welkom op Watersportcamping Heeg, De Polletjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten