-0515-442328-

donderdag 8 maart 2012

Watersportcamping Heeg biedt zeil- en surflessen aan

Heb je altijd al willen zeilen maar is het er nooit van gekomen? Dan zou het best wel eens zo kunnen zijn dat je er nooit eerder aan bent begonnen omdat vooral het massale, in sterk groepsverband juist jou niet heeft kunnen bekoren.
Wij vinden dat je juist laagdrempelig moet kunnen beginnen aan een nieuwe sport of hobby. Niet in zo'n opgedrongen groepje waar je van die figuren ziet staan waarvan je bij voorbaat al van weet dat het moeilijk op tenen lopen wordt. n als er dan iets is waar je juist tijdens je vrijetijd bepaald geen zin in hebt dan is het dat wel!

Jij wil graag beginnen aan de watersport alleen dan wel op het door jou gekozen moment en alleen maar samen met de mensen waar jij een klik mee hebt. Je wilt best wat meer betalen, daar gat het niet om. Maar je wil de regie zelf houden, het maatwerk zoals we dat op Watersportcamping Heeg doen.

Wij horen dan graag van je, wat je wensen zijn en welke verwachting je hebt, wel doel je wilt bereiken. Wij gaan dan samen met jou ervoor zorgen dat dit een heerlijke tijd gaat worden. Dat jij dat krijgt wat je ook wilt, zonder concessies te hoeven doen,

Dat is dan ook direct de reden waarom je op onze site geen directe boeking kan maken via de website. Ouderwets? Misschien wel, maar dan wel ouderwetse service in de vorm van persoonlijke aandacht! Echte persoonlijke aandacht, want wij vinden dat wat jij ons geeft, jou kostbare vrijetijd en geld, dat we daar zorgvuldig mee moeten omgaan!
Maatwerk dus, omdat jij er blijer van wordt. En als jij blij van ons wordt dan worden wij ook blij!
Bel of mail ons voor meer informatie over de zeil- en surfles mogelijkheden, we zitten er al helemaal klaar voor!

Een groet & een glimlach,
www.watersportcampingheeg.nl
tel. 0515-442328

1 opmerking:

  1. Dag

    In de week van 3 - 17 juli zijn wij met 4 gezinnen in Friesland. De kinderen vinden zeilen in een Randmeer en LaserPico wat saai. Is het mogelijk om in deze week ergens tussen zondag en woensdag surfles te regelen voor 6-7 kinderen?

    Ik hoor graag
    Christel van den Hazal
    christelvandenhazel@outlook.com
    06 46637873

    BeantwoordenVerwijderen