-0515-442328-

donderdag 28 juni 2012

Zin in kamperen in Friesland!

We merken het altijd direct, wanneer de dagen langer worden en vooral wanneer de zon zich meer laat zien, komen de brochure aanvragen masaal binnen stromen.
Onze potentiele gasten krijgen zin in de zomer met alles wat daarbij hoort.

Onze doelgroep, onze droomgasten, dat zijn mensen die vooral van vrijheid houden, van nieuwe dingen als eerste willen ervaren en ze koesteren warme gevoelens voor natuur en cultuur. Kijk dan is het niet verwonderlijk dat juist kamperen, de ultieme wijze van vakantie vieren met een groot gevoel voor vrijheid en om dat te gaan doen in Friesland. Friesland is in Nederland DE provincie die als meest authentiek wordt ervaren, meest eigenzinnig en met het hoogst aantal culturele erfgoederen per km2.

Watersportcamping Heeg combineert het kamperen in Friesland met de creatieve sector en in het bijzonder met design. Hier kun je de dag afsluiten met het nemen van een warm bad bij je eigen tent. Deze dutchtub is ontworpen door de Nederlandse designer Floris Schoonderbeek. Een bad met een heel hoog knuffelgehalte. Het meest gefotografeerde object van Watersportcamping Heeg. Maar ook de bloempot van Penellopy design, het meubilair in de receptie van Joep van Lieshout en sinds kort de nieuwe beachbar in verbouwde zeecontainer maken dat je als gast lekker verrast en geïnspireerd wordt. En juist met dit heerlijke weer wil je lekker, en snel kunnen genieten van het buitenleven. De boekingen lopen goed binnen, maar we willen jou ook graag als gast verwelkomen! Wees welkom, een groet & glimlach, De Polletjes!

2 opmerkingen:

  1. Zeer waarschijnlijk komen wij begin juli een paar dagen langs, duimen voor lekker weer, heb er nu al zin in! Vorig jaar x op bezoek geweest bij vaste gasten van jullie: was een superleuke dag. Ga "alles" op en om de camping dan beter bekijken,klinkt veelbelovend allemaal!
    Leuk om je blog te lezen!
    Op alle fronten een goede zomer gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor je warme reactie! Wij kijken ook al uit naar jullie komst en natuurlijk duimen wij ook op heerlijke zomerse dagen!

      Verwijderen