-0515-442328-

dinsdag 14 juni 2016

event dat toevoegd

We werken elke dag weer aan onze positionering, aan waarde creatie, aan gasten binding, aan.....de missie en visie van onze camping!
Dus toen de vraag vanuit Stenden kwam of we nog een groepje studenten wilde inzetten om een event te ontwikkelen, hoefde we niet lang na te denken: JAAA!

En we hebben hard gewerkt, de afgelopen zes weken. Met een heel beperkt budget hebben we heel lastminute een mooi event ontwikkeld met prachtige arrangementen. De arrangementen moeten het parade paardje zijn van het event. Met de arrangementen treden we vooral op de voorgrond, dat zijn onze paradepaardjes. Want foodevents worden op veel meer plaatsen aangeboden. Maar hoe verbijzonderen we ons event? Vanzelf passend bij onze missie en visie? Een event moet vooral waarde toevoegen aan onze grassprieten voor onze kamperende gasten, en niet geheel onbelangrijk, een event moet de aandacht gaan trekken op het juiste moment voor onze camping. Natuurlijk hopen we hiermee weer een hoop publiciteit te kunnen genereren. Een hoop gasten een 9+ ervaring op onze camping laten oplopen. Wat dat zijn de strategieen waarmee we onze visie willen bereiken. Een pop-up anti hospitality restaurant, omdat het bij ons wel een tikkeltje rebels mag. Een pop-up blind restaurant omdat wij onze gasten een bijzondere ervaring willen bieden. En sprekers omdat we graag onze gasten kennis en inspiratie bieden, omdat ook dat weer energie geeft zodat ze maandag weer vol aan de bak kunnen.
Natuurlijk is het spannend, want wanneer ik alleen al kijk naar de vele geinvesteerde uren, dan vraag je je wel tussentijds af, of je dit ooit nog eens terug gaat verdienen. We kunnen ons geld maar een keer uitgeven, maar onze tijd natuurlijk ook! Het blijft spannend en het weer speelt een grote rol in het succes. Daar moeten we gewoon wat geluk mee hebben. Maar zoals het er nu naar uitziet, lijkt zaterdag a.s. een prima dag te worden. Aan het programma, de participanten en vooral aan de arrangementen ligt het niet. Jij komt toch zeker ook een kijkje nemen, toegang is gratis! En het event is leuk voor jong en oud, kijk maar snel bij Heegtasty.
Je kunt ons helpen door dit bericht vooral ook te delen en rond te toeteren, dat waarderen we zeer!
Tot zaterdag 18 juni vanaf 14h op onze camping, vergeet niet je aan te melden voor een arrangement!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten