-0515-442328-

dinsdag 21 juni 2016

hoe ziet de zomer eruit?

We zijn druk met alle voorbereidingen bezig. Nu is het vooral belangrijk dat we een plekje in de hoofden krijgen van onze gasten. Nu moeten we zorgen dat we de goede dingen doen en laten zien. Want dit is het moment dat onze gast, de "ontwortelde Randstedeling" gaat beslissen wat hij deze zomervakantie gaat doen.

Onze gasten zijn meestal nogal adhoc in hun beslissingen, tenminste wanneer het over vakanties gaat. Vooral vakanties die je ook makkelijk tot het laatste moment nog kan boeken. En met onze camping, met een kampeervakantie kan dat gewoon. Tenzij je echt met een hele groep wilt komen of hele specifieke wensen hebt zoals kamperen direct aan het strandje of zo. Onze gast, die wil voor zijn zomervakantie natuurlijk een mooie plek zien die echt zomers is. De vraag is; "Hoe ziet de zomer eruit?"
De zomer is natuurlijk zonnig, kleurrijk, vrolijk en veel buitenleven. En al die aspecten proberen we te vangen in een beeld. Want niets vertelt sneller hoe de zomer eruit ziet, dan een foto waarin al deze elementen zitten. We hebben twee dagen samen met een stylist, een conceptontwikkelaar en een fotograaf gewerkt aan wat van dit soort beelden. Tussen de bedrijven door heb ik zelf ook al foto's geschoten van de gekozen scenes. Gewoon met mijn eigen "schamie bamie" cameraatje. En het verschil is direct al zichtbaar. Het verschil dat gemaakt wordt door de juiste dingen op de juiste manier neer te zetten. We hebben de zomer "gevangen" en ik weet zeker dat we daarmee onze potentiele gasten nog meer kunnen laten zien hoe het zoete kampeerleven op onze camping kan zijn. We hebben geleerd van hoe we zelf naar de dingen moeten kijken. We hebben gevoeld hoe we de zomer kunnen vangen. Het waren twee prachtige dagen, vol met veel leermomenten. Zo zie je maar weer hoeveel vakgebieden bruikbaar zijn bij het verhuren van grassprieten.
Wat denk jij, hebben we de zomer een beetje gevangen in dit beeld? Hoe zou jij de zomer vangen in een beeld? Wees welkom, we zijn benieuwd!
De polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten