-0515-442328-

maandag 6 juni 2016

je voordeel doen met de mening van de minderheid!

Juist door heel specifiek op een hele kleine, misschien zelfs wel, onwaarschijnlijke doelgroep  te richten, kent zo zijn voordelen. Je kunt precies gaan inzoomen op hun wensen en behoeften. Je valt meer dan gemiddeld op en je hebt heel weinig concurrenten.

Ik vraag me wel eens af, waarom er met name in de recreatie sector, zo weinig specifiek wordt ingezoomd. Stel je voor dat je zelf een hele grote liefde hebt voor vrachtauto's. Niet zomaar vrachtauto's maar in het bijzonder voor Scania vrachtauto's. Aan het geluid van hun ronkende motor herken jij al helemaal het type, daar hoef je je ogen niet eens bij te gebruiken. Stel je voor he, dat er in Nederland alleen al meer dan 100.000 vrachtauto's plus trekkers voor trailers. Stel dat 15% van het merk Scania is. De meeste vrachtwagens worden door meerdere chauffeurs bereden, stel dat zijn er twee per wagen. En de helft daarvan gaat kamperen. Dan heb je het dus over een groep van 15.000 mensen. Hoe leuk is het om voor die groep kamperende mensen, je grote hobby, die Scania vrachtwagens, te combineren met je werk, je camping. Een camping die voor een hele kleine minderheid in Nederland leuk is, maar die juist voor deze groep, ontzettend leuk is! Een weekendje kamperen en je eigen wagen meenemen. Die heerlijk trots aan andere kamperende Scania gekken kunnen tonen. Erover praten, eraan ruiken, voelen.....
Of je wilt zoals wij, de camping gaan verkleuren. Omdat we denken dat we daarmee de wereld en ons zelf wat mooier kunnen maken en elkaar kunnen verrijken. Op dit moment zitten we in de afronding fase van een onderzoek naar de 2e en 3e generatie Nederlanders van Turkse afkomst. Hoe tof zou het zijn als we deze zomer al wat van deze gasten zouden mogen ontvangen op onze camping!
Wij willen niet letten op nationaliteiten, op je inkomen of je leeftijd. Voor ons is het belangrijk wat je waarden zijn en je dromen. Welke persoonlijkheid je hebt. Of je lekker outgoing bent en als het kan ook nog een vrije geest hebt. En voor ons zou het alleen maar extra fijn zijn, wanneer je dan een hele mooie diversiteit aan kleuren en nationaliteiten hier zou mogen gaan ontvangen. Want zeg nu eerlijk, alleen maar kaaskoppen die kamperen zoals ik, da´s toch best wel saai! Heb jij je voordeel al gedaan met de mening van de minderheid, ik ben benieuwd, wees welkom!
De polletjes Watersportcamping Heeg. https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten