-0515-442328-

donderdag 16 juni 2016

Nemo publiek

Tijdens onze "winterslaap" gaan we als gezin behoorlijk de hort op. Zelf lekker ontspannen en weer energie opdoen voor het komende seizoen. Want ook wij moeten na een lang kampeerseizoen onze energie weer opladen. Toch kunnen we werk en ontspanning niet helemaal loskoppelen. Wanneer we ergens zijn, letten we ook altijd op het soort "snoeshanen"dat er rond loopt.

Zo ook bij Nemo, terwijl onze kinderen van de ene technische uitdaging naar de volgende rennen, ze zijn bijna niet te houden. Kijken wij vol verwondering naar onze kinderen en .......de andere kinderen om hen heen. Het voelt goed en voor we het weten observeren we ook de ouders. Jeeh dit zijn echt het type gasten waar wij ons op richten. Gelukkig, we worden weer bevestigt in het feit dat we hetzelfde soort snoeshaan zijn als de doelgroep waarop wij ons op richten. Dus hoe krijgen we een soort Nemo naar Heeg? En gelukkig krijgen we nu even onze eigen Nemo op onze camping. A.s. zaterdag, tijdens het Heegtasty festival, zal de FabLab bus vanaf 14h tot later in de middag op onze camping staan. Natuurlijk wordt de activiteit aangepast aan het foodevent Heegtasty. Kinderen kunnen nu hun eigen bestek op een 3D printer gaan uitprinten, hoe leuk is dat?
Een gavere activiteit konden we ons niet voorstellen voor onze jonge, (kamperende) gasten.
Natuurlijk hopen we dat er bijna een file vorming van enthousiaste kinderen zaterdag voor de bus zullen staan. En eerlijk gezegd droom ik stiekem al van een volgende keer. Stel dat we ze nog eens in zouden kunnen huren? Want ook de jonge kampeer gast, is bij ons een buitengewoon nieuwsgierig geval, die graag uitgedaagd wordt op een creatieve en vernieuwende wijze. Ze hebben ook honger naar de toekomst, net als hun ouders vaak. Genetisch "besodemieterd" zullen we maar zeggen.
Kom jij zaterdag ook naar #Heegtasty, vergeet dan vooral je kinderen niet mee te nemen. Er is genoeg voer voor hun brein!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten