-0515-442328-

woensdag 26 oktober 2016

Help......ik zal toch niet wat gaan missen?

De Dutch Design Week is afgelopen weekend al gestart, en ik mag er pas morgen naartoe, voor maar twee dagen. En nu al heb ik het idee dat ik veel te veel ga missen! Maar ja, ook al zitten we in onze winterslaap, we hebben nog steeds ook hier voor onze kamperende gasten genoeg te doen!

Mijn agenda puilt uit van alle afspreken die ik voor de komende dagen heb. Twee hele dagen mogen rondlopen in deze grote en mooie snoepwinkel. Want dat is het voor me! Telkens wanneer ik bij de DDW ben geweest, lijkt het haast of mijn hoofd ontploft. Is het niet de interessante wijze waarop een designer heeft gedacht en gekeken naar een probleem. Dan is het wel gewoon een product of dienst dat me enorm inspireert. En omdat er heel veel creatieve mensen rondlopen en nu daar zijn, kan ik ook daar eenvoudig met ze afspreken om samen weer het een en ander door te nemen. Ik ga naar masterclasses en events zoals Design Meets Brands en Startup Friday. Maar daardoor mis ik weer een toffe eet afspraak met Laura Conradi, die me vroeg bij haar speciale diner aanwezig te zijn. Ik heb een afspraak met de man van onze Dutchtub, kijken wat we tijdens de Culturele Hoofdstad 2018 kunnen doen, maar daardoor kan ik niet naar de architect van autarkische woningen. Keuzes, keuzes, keuzes......
Mijn hoofd stuitert nu al, hoe zal ik er vrijdag avond wel niet aan toe zijn? Vermoedelijk heb ik dan weer een overdosis aan te veel indrukken en ideeen. Goed voor een slapeloze nacht! De angst om teveel te missen is gelukkig net wat groter dan de angst dat ik een overdosis te pakken krijg. Mijn agenda is totaal volgeplopt, en dan heb ik ook nog Sjouke Hooghiem, een designer met roots uit Heeg en.....onze camping! Hij heeft een expositie in de Effenaar, daar wip ik tussen alle drukte ook nog even langs. Wie weet tref ik je morgen of overmorgen ook nog even, zou leuk zijn! Ga zelf ook naar de Dutch Design Week, het is onze beste voedingsbodem voor toffe, nieuwe ideeen! Tot snel, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten