-0515-442328-

vrijdag 30 november 2018

old ways won't open new doors

Deze tijd vraagt om op een andere wijze onze camping te organiseren. De oude manieren werken niet meer voor ons. Dus moeten we nieuwe strategieën testen om te kijken of die misschien wel gaan werken. Garanties krijgen we niet. Maar als we niets veranderen, gaat het zeker niet slagen!

Nog niet eerder was er zoveel creatief denkvermogen nodig om vernieuwend te kunnen zijn. Heel veel is al geprobeerd, dus daar gaan we het niet meer helemaal mee redden! En als je nu veel creatief denkvermogen nodig hebt, dan weet je een ding zeker: Dan moet je dat niet gaan zoeken bij oude medewerkers van 30plus. Dan moet je het vooral gaan zoeken bij jongelingen! Die durven nog goed: out of the box te denken. Die denken nog niet in beperkingen. Die zijn veel vrijer en misschien zelfs nog wel wat rebelser! Precies wat we nodig hebben!
Omdat de oude strategieën en samenwerkingen niet meer (zo snel) zullen leiden tot vernieuwing, zijn we ons gaan aansluiten bij de Innovatie Expeditie. Samen met een hoop jongeren, en begeleidt door professionals, zijn we vier weken lang aan de slag gegaan met design thinking. En of dat wat heeft opgeleverd. Niet alleen concreet nieuwe ideeën die we verder uit kunnen gaan werken, maar zeker ook een aantal nieuwe inzichten. In de doelgroep van onze camping, in de toekomst, kortom in extra kennis en kunde.
We zijn praktisch door het proces van design thinking begeleid. Kortom het was een avontuurlijke ervaring waar we weer veel aan hebben gehad! Er zijn weer nieuwe "luikjes en deuren"in mijn hoofd open gegaan. Want een ding weten we zeker, old ways won't open new doors!
Wanneer is er voor het laatst bij jou een nieuw luikje of deurtje open gegaan? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten