-0515-442328-

vrijdag 19 april 2019

statements maken

Wij zijn voorstander van statements maken. We willen hiermee laten zien, hoe wij in het leven staan. Niets radicaals, niets extreems maar wel in een bepaalde richting. We laten dat zien in onze blogjes, in de thema's waarmee we ons bezig houden. Maar ook met kleine tot stof nadenkende statements op onze camping.

Een statement maken helpt je bij het laten zien waarvoor je zoal staat. Stof tot nadenken geeft hopelijk inspiratie. De gast die met het statement wordt geconfronteerd zal zich willen gaan verhouden tot het statement. Het zou een discussie kunnen oproepen of misschien zelfs wel een nieuw handelen!

Met onze nieuwe vredesduif willen we laten zien dat we hier op onze camping graag houden van een veilige locatie. Een camping waar het voor iedereen goed toeven is. Dat we meer met elkaar gemeen hebben, dan dat we van elkaar verschillen. Dat we liever uitgaan van liefde voor elkaar, dan dat we elkaar angst willen aanjagen. Kastjes met daarop in case of emergency, geven eerder een gevoel van angst, dan dat het bijdraagt aan een behaaglijk gevoel. Zeker voor onze doelgroep, die toch al meer dan gemiddeld wars is van regeltjes en controle.
Daarom willen we graag een statement maken. Een statement dat we en zelf ook niet dol zijn op overdreven regeltjes. En omdat we graag hier willen laten zien dat we allemaal maar mens zijn. Met vooral heel veel overeenkomsten. Of je nu homo of hetero bent. Of je nu groen, zwart, geel of wat dan ook bent.
Daarom zijn we blij dat we nu onze nieuwste aanwinst hebben. We zijn benieuwd, hoe geef jij lading aan hoe jij en je merk in het leven staan? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten