-0515-442328-

zaterdag 25 april 2020

breng je "waarom" tot leven


Nog niet eerder was het voor ons zo belangrijk als nu, om op onze Why te sturen. Waar komt onze passie vandaan? Waar staan we voor? Waarom doen we wat we doen?
Maar als ik die laatste vraag nu eens omdraai, wat moet ik doen om onze "waarom" tot leven te brengen? Dan weet ik ook weer helder wat ik in tijden zoals deze Corona Crisis moet doen.

Onze "waarom" is dat we mensen beter willen maken. Dat doen we door ze een toffe tijd aan te bieden, waardoor ze hernieuwde energie krijgen. Die hernieuwde energie krijgen ze door inspiratie, nieuwe mensen ontmoeten, goede nachtrust en vooral door in het hier en nu even te leven.
Wanneer we daarin zijn geslaagd, dan hebben we ons zelf een goed gevoel gegeven.

Maar ten tijde van de Corona crisis zie je hier ook al dat het hier en daar gaat knellen. Hoezo kunnen we nu sturen op nieuwe mensen ontmoeten. Gaat het de gast lukken om in het hier en nu te leven, om goed te kunnen slapen wanneer er grote onzekerheid is voor de toekomst, de gezondheid en de financiƫle situatie?

En als dit dan nu onze angel is om onze "waarom" te kunnen uitdragen, dan kunnen we van daaruit ook weer onderzoeken hoe we die angel eruit kunnen halen. Hoe we het kunnen oplossen. En precies dat is wat we nu aan het doen zijn. Kijken wat we kunnen ontwikkelen, waardoor we nog steeds onze gasten beter kunnen maken.

Wat is jullie "Why" en hoe kun je die tot leven brengen? We zijn benieuwd, laat je het ons weten!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten