-0515-442328-

vrijdag 10 april 2020

normaal gesproken...

Normaal gesproken zouden we.......MAAR ER IS NU GEEN SPRAKE MEER VAN NORMAAL!
De wereld lijkt totaal anders. De anderhalve meter lijkt het nieuwe normaal en zo zijn er nog heel veel andere zaken die falikant anders zijn geworden.

En wij moeten hierin maar onze eigen weg zien te vinden. Niemand heeft dit pad ooit eerder bewandeld. Niemand kan ons zeggen wat we als beste nu kunnen doen. We zijn op zes borden tegelijkertijd aan het schakelen, en dat is bepaald niet saai!
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze camping er ook nu, aantrekkelijk uit ziet voor die paar gasten die we wel mogen ontvangen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat onze gasten die we niet mogen ontvangen, zo goed mogelijk op de hoogte worden gebracht en "aangehaakt" blijven?
  • Hoe zorgen we ervoor dat onze mede-werkers zich zo goed, en veilig mogelijk voelen onder de huidige toestanden? 
  • Waar kunnen we ondersteunende maatregelen vinden waardoor we onze camping door deze financiele crisis leiden?
  • Wat kunnen we nu al ontwikkelen/voorbereiden waarmee we het tijdperk POST CORONA optimaal kunnen toetreden?
  • Hoe blijven we zelf mentaal en fysiek zo sterk mogelijk, want dat we de komende maanden nog top prestaties moeten blijven leveren, dat is zeker!

 Je kunt je voorstellen dat dit een hele uitdaging is. Maar dit is dan ook het enige dat binnen ons vermogen ligt om aan te pakken. We kunnen het ons niet veroorloven om op ook maar een van deze zes  thema's te verslappen. Het zou direct effecten hebben die mogelijk heel nare gevolgen voor onze camping zou kunnen hebben. Dit is waar we aan kunnen en moeten werken. Of denk jij dat we nog een thema over het hoofd zien? We zijn benieuwd naar je reactie, want we zijn aan het "nieuwe normaal"nog niet helemaal gewend zal ik maar zeggen! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten