-0515-442328-

donderdag 23 april 2020

Ze vroeg me: "Karin, en wat mis je nu het meest?"


Vanmorgen werd ik door Ginette interviewt. We hadden vooraf al wat heen en weer gebeld. Al een beetje de kaders van het interview doorgenomen. Ik wist dus ongeveer wel wat ik kon verwachten. Toch werd ik even overvallen door emoties: Ze vroeg me, Karin en wat mis je nu het meest?

Het is een lastige tijd, voor echt iedereen. Deze Corona crisis heeft werkelijk op alles en iedereen effect. Dus ook op mij en onze camping. Wat mis ik nu het meest? Door deze vraag werd ik pijnlijk geconfronteerd met wat ik werkelijk het meeste mis. Ik werd verzocht me hier even extra bewust van te zijn. Niet dat ik lang moest zoeken naar het antwoord. Maar het antwoord maakte mij wel droevig.
Weet je wat ik nu zo heerlijk vind aan onze camping, ik kan hier bijdrage aan een fijn leven bij onze gasten. Ik kan ze met hernieuwde energie weer naar huis laten gaan. Ik kan ze inspireren, ik kan ze kleine geluksmomentjes bieden. En nu tijdens deze corona crisis, zijn er bijna geen gasten. De afgelopen weken heb ik heel wat gasten teleur moeten stellen. Dat is iets wat haaks staat op wat ik wil leveren.....Dat is wat ik dan ook zo mis!

Maar gelukkig zien we dat er, ondanks alles de laatste week wel weer steeds meer Nederlandse gasten zijn die graag de zomervakantie willen gaan vastleggen of zich daarop willen orienteren.  Meestal hebben ze hun buitenlandse zomervakantie moeten cancellen, en zijn ze opzoek naar een vakantie adres in Nederland. Dat geeft weer even een zeg maar weer een ouderwets gezellige taak erbij. Het geeft ons bemoediging in deze tijd. Dat er mensen zijn die ondanks alles, toch opzoek zijn naar een plek zoals wij die aanbieden. Er is weer behoefte aan wat om naar uit te kunnen kijken, zowel voor de gasten, als voor ons!

We zijn benieuwd, niemand heeft een glazen bol, maar wat denk jij: Wanneer mogen campings weer wat meer gasten gaan ontvangen? We zijn benieuwd naar je reactie, wees welkom De Polletjes!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten