-0515-442328-

woensdag 4 maart 2015

ze was al onze wensen voor..

Het is niet makkelijk om een echte ambassadeur te kweken. Je weet wel zo'n gast die zijn hele leven lang jou zal helpen om nog meer gasten te krijgen!
Die overal en ergens laat horen dat jij de beste, mooiste, belevenis volste organisatie hebt binnen jouw sector. En toch is het dat waar wij steeds meer en meer op aan het sturen zijn!

Ik ben mijn bureau wat aan het opruimen (hoog nodig) en tref daar wat lieve kaartjes aan van gasten die het enorm naar hun zin hebben gehad. Ik kende ze al wel, maar door het lezen krijg ik direct weer een heerlijk warm gevoel van binnen. Mensen, dat is toch de mooiste kroon op mijn werk! En ik wil meer van dat! Dus op naar meer ambassadeurs, nog meer ons best doen om meer gasten een onvergetelijke, droomvakantie aan te bieden. Natuurlijk kunnen we niet iedereen tevreden naar huis laten gaan, helaas lukt dat niet. Bovendien zijn we ook echt zo niet geschikt voor alle verschillende soorten gasten. Maar wanneer je ietwat rebels bent, weg van de gebaande paden wil toeven, tja dan is de kans groot dat het je hier wel bevalt. Dan zijn we er nog niet hoor, maar dat is wel een eerste filter: focus op een specifieke doelgroep. Maar je kunt je voorstellen dat we tijdens een druk Hemelvaartsweekend niet iedere gast met een droom ervaring naar huis laten gaan. Op zijn mist een paar wel, en dat is al een hele toer. Constant moeten we met ons team kijken, luisteren, voelen, proeven waar we wel een ambassadeur voor onze camping zouden kunnen kweken. Dat betekent dat we elke dag weer opnieuw een gast zo kunnen verwennen, zijn probleem als beste kunnen oplossen of al zijn wensen voor kunnen zijn, dat hij helemaal fan is geworden van onze camping. De ene keer is die ambassadeur geworden omdat het geheel aan inspiratie en beleving groter is dan de som der delen. In het andere geval hebben we gehoord wat hij als liefste wenst of hebben we ons kunnen voorstellen dat we hem op een bepaalde wijze als beste van dienst kunnen zijn.
Het is veel schakelen, het is veel invoelen, maar het is zo leuk! En zeker wanneer je op een wat koudere dag in het vroege voorjaar dan nog even de kaarten doorleest. Dan weten we weer waarom we dit werk zo graag doen, zo graag dat het heel vaak niet meer als werken voelt!

Hoe doe jij dat, ambassadeurs kweken? Ik ben benieuwd, wees welkom de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten