-0515-442328-

donderdag 22 december 2016

how can we realy shake things up?

Elke keer wanneer we weer een kleine of grotere vernieuwing hebben doorgebracht, is dat gekomen doordat we van "buiten" een frisse kijk op onze camping hebben gekregen. Die frisse kijk is als een frisse klets, koud water over je, terwijl je comfortabel in een warm badje zit!

En toch, hoe comfortabel ook, we zullen steeds maar weer de boel moeten blijven vernieuwen. Vernieuwen, met behoud van ons eigen karakter. De Watersportcamping Heeg manier, van innoveren. Zo zijn we nu bijvoorbeeld achter de schermen hard aan het werk aan een theaterproductie over de biodiversiteit. Of beter gezegd, over het bijna verdwenen biodiverse landschap in Friesland. Samen met een media groep, met een theater regisseur en ik zei de gek, hebben we er al heel wat uurtjes in gestopt. En dat levert voor ons altijd heel wat meer op, dan alleen maar de theateruitvoering! We hebben een sterkere positionering, we trekken meer de gekozen soort kamperende gasten. We hebben ons netwerk uit kunnen bereiden, we hebben heel nieuwe inzichten en kennis opgebouwd en we hebben heel veel plezier aan het ontwikkelen beleefd. Dat is nu typisch een voorbeeld hoe wij hier de dingen innoveren! Werken we niet samen met stakeholders, dan doen we het wel met studenten of met onze eigen gasten. We doel het nooit alleen. Dat was soms wel eens handiger geweest. Het is ook lang niet altijd makkelijk en eenvoudig om de boel weer te vernieuwen. Het kost ons altijd ook bloed, zweet en tranen. Dat is wel zo eerlijk om te vermelden. Maar over all is het dat het ons vooral veel goeds brengt!
Die frisse klets water, die ons weer even extra alert maakt, wakker schud en vooral verfrist! Want iedereen van ons weet het, hij die zich niet (snel genoeg) zal aanpassen, zal het niet overleven.
Je hoeft geen bioloog te zijn, om dat te kunnen zien. Maar iedereen in een lekker, warm en comfortabel badje wil daar ook lekker van genieten. Wordt daar een beetje sloom van en .......
Hoe je het doet maakt niet uit, zolang je maar lekker blijft vernieuwen, en dat kan op jou eigen wijze. Dat is zelfs heel goed om te vernieuwen op je eigen wijze, zolang je maar je eigen karakter blijft behouden!
We zijn benieuwd wat jij onlangs nog hebt vernieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten