-0515-442328-

vrijdag 24 maart 2017

markt onderzoek

Gister mocht ik de hele dag naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2017. We werden bij gesproken door vele experts uit de markt over de Kansen en bedreigingen die zo op ons afkomen. Over de veranderende markt van de leisure sector en hoe we ons kunnen toekomst bestendig kunnen gaan voorbereiden. Met een hoofd vol nieuwe energie, ideeen en kennis verliet ik het pand. En buiten trof ik deze leuke methode van marktonderzoek aan: Ben jij ooit vreemd gegaan?

Je peuk als antwoord! Een hele geruststelling dat zo te zien de (kleine) meerderheid toch nog nooit is vreemdgegaan. Maar wat een verleidelijke wijze om van je peuk-probleem af te kunnen komen. Ik denk dat je met plezier je peuk nu weg doet in een afvalbak! Ook wij hebben meer peuken op onze camping dan ons lief is. Niet alleen rond de receptie, maar eigenlijk op alle paden wel.
Hoe zorgen we er nu voor dat onze gasten die roken, wel hun peuk netjes in een afvalbak zullen gooien? Misschien wel zo, misschien dat we de vraag iets meer naar onze camping moeten doorvertalen. Welke vraag denk jij dat wij als beste kunnen stellen, om zo van ons peukenprobleem af te kunnen komen? We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten