-0515-442328-

maandag 6 maart 2017

neem het niet altijd even serieus!

Hoeveel plezier en energie het mij geeft om af en toe eens echt gewoon heel melig te kunnen denken en doen, is niet te zeggen. Het leven is niet makkelijk, en zo is het met het werk ook al. Hoe fijn is het dan om af en toe, uit pure meligheid of baldadigheid, gekke en ongewone dingen te kunnen gaan bedenken. Natuurlijk is 1 april hier uitermate geschikt voor.

En dat wij hierin niet de enige zijn, moge duidelijk zijn! Google maar eens op de 1 april grappen. Zie hier de Hema met haar deodorant spray tompouce! Je kunt je makkelijk voorstellen dat ze dat proces tot ontwikkelen met heel veel plezier hebben gedaan! Dat zo'n grap dan ook nog eens een hoop merkaandacht geeft is mooi meegenomen. Maar al doe je het alleen maar voor het plezier en de energie die het je team geeft! De dingen moet je nu eenmaal niet altijd even serieus nemen. De boog kan niet altijd even gespannen staan zei mijn lieve vadertje altijd al. Wees eens niet zo bang wat andere ervan zullen vinden, spring met je team eens een beetje uit de ban. En voel dan direct wat een energie en plezier dat brengt.
Wij zijn ook al weer volop aan het werk aan een nieuwe 1 april grap. Onze 1 april grap van vorig jaar was qua media aandacht helaas niet zo goed. De tent voor dwarsliggers van het jaar ervoor was echter zeer succesvol! Maar al was het maar om af en toe weer even vooral energie te kunnen pompen in het team, alleen daarom zou je al aan de slag moeten gaan met het ontwikkelen van een 1 april grap.

Nu ben ik benieuwd, welke 1 april grap zou jij uit willen halen? We zijn nieuwsgierig, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten