-0515-442328-

donderdag 13 juli 2017

de boel loopt op de camping!

Het is een hoop te doen, we hebben al gezellig lekker wat gasten, we zijn druk aan de slag met onze potentiele gasten en onze marketing machine maakt bijna overuren. En tussendoor maken onze kinderen hun laatste toetsen voor school. Het is zeker niet saai!

Onze gasten reageren heel adhoc, last minute. Dat betekent dat ze net voor hun vakantie, of zelfs pas bij aanvang van hun vakantie, deze gaan boeken. Nu moeten we dus vooral zorgen dat we en inspirerende content hebben, en dat we de telefoon en mail goed en snel beantwoorden en dat we de partijen die we nodig hebben bij het ontwikkelen van deze content, ook nog de nodige aandacht geven. Denk bv. bloggers of aan Lieke en Richard Lamb die hier zo direct een live uitzending verzorgen. (trouwens, mocht je in de buurt zijn, wees welkom!) Natuurlijk komen deze partijen niet zomaar uit de lucht vallen. Daar hebben we al in onze rustigere periodes hard aan gewerkt. Nu komt het alleen allemaal even samen.
We hebben de dutchtub op het strandje klaar gezet, een picknick tafel er naartoe gesleept. De vooraankondigingen via Social Media gedaan. Nu komt het erop aan dat we alles praktisch verder goed laten verlopen. Dat zijn weer heel andere competenties dan die we in de rustige periode gebruiken. De boel loopt nu, en onze medewerkers lopen ook keihard mee. Iedereen weet dat dit een heel hectische periode is. Maar iedereen weet ook dat dit de periode is waarbij het erop aan komt. Nu kunnen we het verschil met elkaar gaan maken. En als ik dan tijdens alle hectiek naar onze medewerkers kijk, dan kan ik alleen maar trots op ze zijn. De boel loopt, met een grote glimlach!
Nu maar hopen dat de kinderen hun toets goed hebben gemaakt, want behalve zorgen voor kauwgom en wat sportdrank, hebben we ze even niet beter kunnen helpen.
Hoe loopt de boel bij jou wanneer het hectisch is? We zijn benieuwd! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten