-0515-442328-

zaterdag 1 juli 2017

nu zoeken we wel een heel bijzondere onderzoeks stagiair

Een stagiaire die vooral wil gaan kijken bij onze gasten thuis. Want we willen graag weten HOE onze gasten boeken. Hoe ze beslissen waar ze naartoe gaan op hun volgende vakantie of weekendje weg. Dat betekent heel veel gasten thuis bezoeken, heel goed kijken, goed analyseren en dan komen daar vooral heel mooie aanbevelingen uit voor onze camping.

Pas dan komen we er echt achter welke zoekwoorden onze gasten zullen gebruiken, hoe laat ze zoeken, met wie, wie de "baas" is en noem maar op. Op dit moment zijn het vooral aannames en kijken naar de meest strategische zoekwoorden e.d. Maar onze gasten zijn vooral niet de bekende 13 in een dozijn. Ze zijn behoorlijk uniek en eigenzinnig. Die laten zich veel minder goed vangen met algemeenheden. We zoeken aanbevelingen die ons kunnen helpen per fase:
  • Die oriĆ«ntatiefase van onze gasten, wat kunnen we daarin gaan verbeteren?
  • De overweging fase?
  • De beslissingsfase?
En natuurlijk willen we ook graag weten, hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze gasten echte ambassadeurs zullen zijn. Een pittig onderzoek, een ongewoon onderzoek. Dus ben of ken jij iemand die voor zijn afstudeeronderzoek bereid is om bij wel 200 van onze gasten thuis mee te gaan kijken hoe dat hele proces nu gaat? Laat het ons dan weten, we zijn benieuwd!
Bel 0515-442328 of mail naar wch@watersportcampingheeg.nl
Groet & glimlach, Karin Veldhuizen, Watersportcamping Heeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten