-0515-442328-

vrijdag 30 juni 2017

prefentief kamperen

Wanneer onze batterijen van onze mobiele telefoons leeg zijn, wanneer er geen wifi aanwezig is, dan is dat bijna een voorspelling voor een rampsenario. Terwijl we aan alle kanten onze eigen persoonlijke, menselijke batterij totaal verwaarlozen en niet door hebben dat we al lang teren op de reserve batterij!
Zou het niet wat zijn, wanneer je huisarts, je werkgever of je partner je verplicht naar ons toe stuurt; preventief kamperen!

Regelmatig, even een paar dagen gewoon even tijd alleen voor jezelf. Oké je mag ook even me-time hebben met je geliefden erbij. Maar ga dan vooral in elkaar investeren. Investeren in de liefde en jezelf, betaald zich altijd dubbel en dwars terug!
Je krijgt meer energie, je wordt rustiger in je hoofd en donder. Je kunt je beter focussen, je wordt liever voor jezelf en de mensen om je heen. Kortom: van kamperen wordt je knapper en sneller!
Wat nu wanneer de zorgverzekeraar ons zou betalen, i.p.v. dat jij de rekening moet betalen? Of je werkgever? Of de ....
Zou je dan vaker gaan? En wat let je om nu snel even met ons te bellen (0515-442328) om een kleine reservering te maken? Toch niet alleen die rekening van ons? Toch niet die anderhalf uur rijden? Toch niet die volle agenda? Waarom ga jij niet vaker naar ons toe? Al was het maar eens in de 14 dagen twee nachtjes, een weekendje? Weet je wel hoeveel effect dat op je heeft? Jouw kwaliteit van leven gaat echt met sprongen vooruit! Wedden?
We kijken naar je uit! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten